Enkopur korjausmassa - Peltikatoille ja huopakatoille | Hattulan Rakennus ja Kattotyö

 


Enkopur - Katon korjausmassa


Enkopur kattokorjausmassa, nopeaan, varmaan ja taloudelliseen tiivistykseen.

Enkopur® on yksikomponenttinen, itse vulkanoituva ja säänkestävä nestemäinen muovi. Enkopuria käytetään tasakattojen ja liitosten tiivistämiseen yhdessä Enke-Polyflex –kuitukankaan kanssa.

Katon paikkakorjaus on yleensä edullisempi ratkaisu katon vesivuoto-ongelmien ratkaisuksi. Paikkakorjauksella voidaan pidentää katon ikää jopa kymmenillä vuosilla. Yksikomponenttinen polyuretaanimassa sopii niin pelti-, kuin myös bitumikatoille jopa 0-kaltevuuskohdissa. Enkopur levitetään kahdessa kerroksessa, fleece kankaan alle ja päälle.

Erityisten polyuretaani-esipolymeerien ansiosta materiaalista tulee sateenkestävää erittäin nopeasti. Polyuretaani-esipolymeerit vastaavat lisäksi pinnan pitkäkestoisesta toimintavarmuudesta, myös silloin, kun ulkoiset olosuhteet ovat epäsuotuisat. Materiaalin tarttuvuus rakennuskohteen alustaan on erinomainen. Vesihöyryn läpäisevyys on huippuluokkaa, ja se on jopa parempi kuin Ekryl®‘in huipputasoa olevat arvot. Tämän ansiosta katon rakenteissa mahdollisesti olevat kosteusjäämät voivat poistua helposti.


Olemme saaneet sertifiointikoulutuksen Enkopur kattokorjaus tuotteen asennukselle.

Takaisin etusivulle