Icopal - Vesieristys, vesieristyksiä | Icopal huopakatto, bitumikatto, huopakate

 

 

VALITSE PARAS - VALITSE ICOPAL!Toimimme Icopal Oy:n valtuuttamana asennusliikkeenä. Icopal Oy kuuluu Icopal konserniin, joka on maailman suurin katto- ja vedeneristysmateriaaleja valmistava yritys. Laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman ansiosta meidän on helppo tarjota asiakkaillemme sopivimmat tuotteet eri tarkoituksiin. Meiltä saatte kokonaisratkaisut uudis- ja korjausrakentamiseen.

Palveluihimme kuuluu mm.:

- Rakennustekniset työt
- Lämmön- ja vedeneristystyöt
- Pellitystyöt
- Kattoturvatuotteiden asentaminen
- Muut mahdolliset lisäpalvelut

Tyypillisiä kohteitamme ovat rivi- ja kerrostalot sekä liike- ja teollisuuskiinteistöt, mutta teemme vuosittain myös useita omakotitalojen kattoja. Yrityksemme vesieristäjillä on on voimassa olevat kattotulityöluvat ja meillä on korotettu 1 miljoonan euron vastuuvakuutus.

Hyväkin katto tarvitsee huoltoa

Katolla on syytä käydä ainakin kerran vuodessa. Olipa kyseessä mikä tahansa kate, on katto hyvä pitää puhtaana. Katon ammattitaitoinen huolto lisää katon ikää jopa 10-15 vuotta. Huolletun huopakaton käyttöikä on noin 30-40 vuotta. Katon mahdollinen huono kunto on hyvä todeta, ennen vesivahingon sattumista! Kuntotarkastus ja huolto kannattaa jättää ammattilaisen käsiin.

RT Kortti - Icopal

 

Takaisin etusivulle

 

(c) 2005-2014 Hattulan Rakennus ja Kattotyö - www.huopakatto.com